Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Norbert Ramxxxxx (3095 niezalogowanych)
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
Pablo71 napisał:
I nadal niewiem w jakiej branzy pracujesz a z tonu twej wypowiedzi wychodzi ze opowiadasz bajki w zadnen sposob nieda sietego zweryfikowac ja mogeleg pisac ze mam 400 na godzine ale sprytny polak szybko mnie zweryfikuje po rocznych dochodach i napisze ze pieprze czego sie nieda powiedziec o tobie 35% to bardzo niski podatek wyliczajac ze zarabiasz powyzej 500000 tysi ( i tobie brakuje na zycie ) to hit tygodnia pozdro

jak walisz nadgodziny to masz podatek wyższy ja nie robie nadgodzin, 35% to zaliczka pobierana przez pracodawce a i tak wszystko jest regulowane rok do roku przez skatt ....... a robie w Olejowce ..........500tys to zarabiasz na papierze wazne jest co dostajesz do reki brutto ........i biorac pod uwage ze utrzymując samochody mieszkanie i cala reszte z wyzywieniem to ja nie jestem pracując sam w stanie utrzymac tu rodziny z okolo 27 tys !!!

Ty cos tu bajki opowiadasz chlopie ... ilu osobowa rodzina ???? Bo jak przynajmniej 4 osoby to ty chyba niedozywiony do pracy chodzisz zarabiajac 27 tys ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
J J
(StarFall)
Wiking
Ron
Osoby samotne płacą większy podatek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(Pablo71)
Początkujący
Volda napisał:
Mało to około 100
Normalna stawka koło 200
Siema Volda wszystko sie zgadza ale nie powierz mi ze gosc bez jezyka szkoly a co najwazniejsze polecenia dostanie na start 200 kr w to nie uwierze pozdro .

PS.
I jak tam w Tym roku juz chyba nie polatamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(Pablo71)
Początkujący
Cos mi sie wydaje ze to ty jestes Tym niedowartosciowanym kocmoluchem latajacym na kazde zawolanie za mniej jak 160 mieszkajacym w dziesieciu i jedzacym chleb smarowany mozem .bisz sie podac dwoje personalia lub choc foto bo zaraz rozpoznalby cie kolega z pod namiotu i powiedzial zenio co ty pierdolisz .chcesz byc wiarygodny to sie pokalz i nie obrazaj Ludzi uczciwie pracujacych .tyle w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(Pablo71)
Początkujący
Kolega napisał:
Dla kumatych ........
lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2013-04-24-426
Pracodawca moze podwyzszyc stawke.......

I to wyjasnia wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Volda)
Początkujący
Po temacie

P.s Zobaczymy bliżej soboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
Pablo71 napisał:
Ciekawe zeczy opowiadasz pierwsze slysze coby pracownik ustalal sobie stawki stawki sa branzowe ktorych pilnuja zwiazki i praca ponizej takowej moze byc uznana za niewolnicza bez zawodu jezyka i kontaktow powiem ci ze 160 i stala umowa to bardzo dobra stawka .a niewolnicza nazwalbym raczej gosci robiacych za 80 czy 100 na lape . I jeszcze jedno jestem niemal pewien ze nor na twoim stanowisku dostalby conajmniej 40% wiecej i teraz pytanie kto komu zaniza stawki

Tak sobie to tlumacz Polski niewolniku 160 i dobra stawka cos ci sie pomieszalo tyle zarabialem 5 lat temu jako mechanik .............i ja w swoich pracach nigdy nie zarabialem mniej niz nory to zalezy od podejscia osobowego smigasz z wazelina po zakladzie masz 160 walczysz o swoje dostajesz 220

ALe wy kocmoluchy tego nie zrozumiecie nigdy zreszta znam ja takich jak ty na pstrykniecie palcami lleca z jezykiem do ziemi!!!!!!!!

buhaahaha

..."nigdy nie zarabial mniej niz nory "....

..."walczysz o swoje dostajesz 220"...- co to znaczy ???? walczyc w sensie negocjowac czy walczyc z uzyciem sily fizycznej

ciekaw jestem kim jestes w tej branzy "olejowej"
i pytalem wczesniej skad wytrzasnales podatek 35 % tez kurwa wywalczyles???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok